Det skal være nemt at have en præsentabel bil

 

Vi gør en travl hverdag lettere

Hos Bil-Renseriet er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at du altid kan have en skinnende ren bil. Nemt, effektivt og til attraktive priser.

Konceptet er enkelt: Du parkerer. Vi pudser, plejer og polerer. Du henter en skinnende ren bil, lige når det passer dig. Det er kernen i vores forretning.

Vi leverer professionel bilvask, kabinerens, bilpleje, lakbehandling og dækservice i særklasse, mens din bil holder parkeret i dit foretrukne parkeringshus. Du skal bare aflevere din bilnøgle i vores nøgleboks i parkeringshuset, inden du forlader det. Når du vender tilbage for at hente din bil igen, holder den samme sted, som du parkerede den – nu bare skinnende ren og præsentabel. Nøglen henter du i nøgleboksen med din unikke nøglekode.

Du kan opleve vores førsteklasses services fra mange attraktive parkeringshuse både offentlige, private og firmaparkeringshuse.

Stor ekspertise og fleksibilitet

Bil-Renseriet hæver standarden for exceptionel bilpleje til et helt nyt niveau ved at yde et fornemt og professionelt stykke håndværk, som vi kombinerer med den største bekvemmelighed for dig.

Vi har produkterne, maskinerne og ikke mindst professionelle medarbejdere, der besidder den største ekspertise inden for bilpleje og behandling. Herudover har vi en fleksibel arbejdsgang, der betyder, at vi indretter servicen af din bil til lige præcis hvor og hvornår, det passer dig bedst. Din rytme og kalender sætter dagsordenen, og du kan vælge vores servicepakker i flere forskellige parkeringshuse.


Sådan foregår det

Når du booker en af vores services enten over vores online bestillingsmodul eller på tlf. 8870 8989, vælger du den bilservice, som du ønsker til din bil. Du kan læse mere om vores forskellige services her. Herefter vælger du det parkeringshus samt den dato, som passer dig bedst. Når du har afgivet de nødvendige oplysninger, vil du modtage en bekræftelsesmail med vigtige informationer om din bestilling.  

Når du ankommer til parkeringshuset, parkerer du din bil, som du plejer. Herefter skal du som udgangspunkt aflevere din bilnøgle i parkeringshusets nøgleskab. Du kan også aflevere din bilnøgle til parkeringshusets personale eller receptionisten, hvis du parkerer i et firmaparkeringshus, efter aftale. Her vil vi hente din bilnøgle og køre din bil til et af vores servicecentre.

Når vi kører i din bil, har Bil-Renseriet det fulde ansvar for bilen, og din bil er derfor fuldt forsikret, mens den er i vores hænder. Vi samarbejder med IF forsikring. For at beskytte både dig som kunde og os selv som leverandør, tager vi mindst 6 billeder af din bil, inden vi flytter den. Dette gør vi i tilfælde af uenigheder om bilens stand. Fra du har afleveret din bilnøgle til du henter den og din bil igen, er din bil altså i fuldstændig trygge hænder.

Når vi har udført den ønskede bilbehandling, vil du modtage en besked om dette på mail. Du henter din bilnøgle samme sted, som du afleverede den, og din bil står parkeret samme sted, som du parkerede den.

Du er nu klar til at køre afsted i en lækker, ren og skinnende bil.


Så enkelt er det

  • Book online her eller på tlf. 8870 8989
  • Vælg det produkt og parkeringshus, der passer dig. Vi kan hente din bil i både offentlige, private og firma-parkeringshuse
  • Parkér bilen og aflever din bilnøgle i parkeringshusets nøgleskab eller efter aftale med P-husets personale eller receptionisten
  • Afhent din bilnøgle i nøgleskabet ved hjælp af din afhentningskode eller efter aftale hos P-husets personale eller receptionisten
  • Kør glad afsted i en lækker, ren og skinnende bil


Søsterselskab til Sixt

Bil-Renseriet blev etableret i 2013 og er et søsterselskab til Sixt Biludlejning A/S, hvorfra vi har stor erfaring i klargøring af biler. Med Sixt har vi adgang til global vidensdeling og stor indkøbskraft, så vi altid kan tilbyde dig de bedste løsninger.


Miljøpolitik

Alle vores produkter er miljøgodkendte, og vi arbejder med alle de nødvendige afløbsforhold pålagt af myndighederne (sand- og oliefang) i vores servicecentre. Som søsterselskab til Sixt Biludlejning, indgår vi i deres krævende miljøpolitik, og vi er klimapartner med DONG Energy.


Samarbejdspartnere

Bil-Renseriet har etableret samarbejder med en lang række attraktive virksomheder, der sætter os i stand til at levere state of the art services til vores kunder. Vi samarbejder blandt andet med Københavns mest attraktive parkeringshuse, hvorfra vi tilbyder vores førsteklasses services. Samarbejdet med parkeringshusene og vores øvrige samarbejdspartnere er en afgørende betingelse for vores succesfulde forretning.
Vi samarbejder blandt andet med:

Jeudan
Q-Park
Apcoa Parking
By & Havn
Københavns Lufthavn
Billund Lufthavn
Aalborg Lufthavn
Aarhus Lufthavn
Dit Bilplejecenter

Kontakt
Bil-Renseriet A/S

Dronningens Tværgade 4
1302 københavn K
CVR: 34579415
VI GØR EN TRAVL HVERDAG LETTERE

Hos Bil-Renseriet tilbyder vi førsteklasses bilpleje. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du altid kan have en skinnende ren bil – helt uden besvær for dig. Vores mission er at forenkle en travl hverdag, så du ikke behøver bekymre dig om rengøring af din bil. Det klarer vi, mens din bil holder parkeret i både offentlige, private eller firma-parkeringshuse. Nemt og effektivt og til attraktive priser.