FAQ

Her finder du svar på typiske spørgsmål. Har du andre spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe på tlf. 8870 8989.

Hvordan bestiller jeg hos Bil-Renseriet?

Du kan nemt bestille tid i vores online bestillingsmodul her på hjemmesiden eller ved at ringe til os på tlf. 8870 8989.

Hvor afleverer jeg min bilnøgle?

Du kan se, hvor du skal aflevere din bilnøgle i din ordrebekræftelse, som du modtager på mail efter bestilling. I langt de fleste af vores parkeringshuse har vi elektroniske nøgleskabe med nemme instruktioner på.

I private parkeringshuse og firmaparkeringshuse kan du aflevere din bilnøgle i receptionen, hvor vores personale kan hente den.

Hvor henter jeg min bilnøgle?

Du henter din bilnøgle i samme nøgleskab, som du afleverer den i. Du modtager en 6-cifret kode, som du skal taste ind, hvorefter du vil få udleveret din nøgle. Har du afleveret din nøgle i en reception, får du den retur ved at vise legitimation.

Hvordan finder jeg min bil, når jeg kommer retur?

Din bil står, hvor du parkede den. Når vi flytter din bil, reserverer vi pladsen, så vi er sikre på, at kunne parkere samme sted igen.

Skal jeg betale parkeringsafgift?

Ja, du skal betale for at parkere i parkeringshuset.

Bliver min bil flyttet?

Vi har flere servicecentre, og derfor skal vi kunne flytte din bil fra parkeringshus til servicecenter. Når vi kører i din bil, har vi det fulde ansvar og passer godt på den.

Er min bil forsikret, når den er hos Car Concierge?

Din bil er fuldt forsikret, mens den er i vores hænder. Vi samarbejder med forsikringsselskabet IF.

Hvorfor fotograferer I min bil?

Vi tager mindst 6 billeder af din bil, inden vi flytter den. Det gør vi for at beskytte dig som kunde og os selv som leverandør i tilfælde af uenigheder om bilens stand.

Er der overvågning i parkeringshuset?

Når du ankommer til et af vores parkeringshuse, bliver du ligesom alle andre blive filmet på din vej ind, og der er videokameraer i hele parkeringsanlægget. De elektroniske nøgleskabe er også videoovervåget.

Hvad med miljøet?

Vores produkter er miljøgodkendte, og vi arbejder i vores servicecentre med alle de nødvendige afløbsforhold pålagt af myndighederne (sand- og oliefang). Vi er et søsterselskab til Sixt Biludlejning, der har en krævende miljøpolitik og er klimapartner med DONG Energy.

Hvad nu, hvis mit daglige parkeringshus ikke er med?

Ring til os på tlf. 8870 8989, hvis dit parkeringshus ikke er med i vores bestillingsmodul. Så undersøger vi, om der allerede er et samarbejde - eller om vi kan etablere et.

 

Kontakt
Bil-Renseriet A/S

Dronningens Tværgade 4
1302 københavn K
CVR: 34579415
VI GØR EN TRAVL HVERDAG LETTERE

Hos Bil-Renseriet tilbyder vi førsteklasses bilpleje. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du altid kan have en skinnende ren bil – helt uden besvær for dig. Vores mission er at forenkle en travl hverdag, så du ikke behøver bekymre dig om rengøring af din bil. Det klarer vi, mens din bil holder parkeret i både offentlige, private eller firma-parkeringshuse. Nemt og effektivt og til attraktive priser.