VIP-abonnement

Et Car Concierge VIP-abonnement er den ultimative løsning for dig, der ønsker, at din bil altid er skinnende og præsentabel helt uden besvær. Vi sørger løbende for at holde din bil flot og ren ud fra præcis dine behov og de intervaller, du ønsker.

Når du parkerer din bil i et af vores parkeringshuse, har vi den fornøjelse, at kunne tilbyde dig et VIP-abonnement. Det betyder, at vi 1, 2 eller 4 gange om måneden, afhængig af, hvad du ønsker, giver din bil en bilvask og bilrengøring. Og det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at holde din bil ren og præsentabel. Det klarer vi. 

Med et Car Concierge VIP-abonnement opnår du en række fordele, der blandt andet inkluderer en altid skinnende ren bil, uden du selv har brugt tid på at passe og pleje den. Desuden har vi altid tid til din bil, så du skal ikke bekymre dig om, hvornår du kan få rengjort din bil. Vi holder løbende øje med din bils tilstand, og du vil derfor altid være på forkant. Desuden har vi den fornøjelse, at kunne tilbyde dig en række andre forskellige VIP-fordele.


VIP-abonnement bilrengøring

Vi gør os stor umage med rengøringen af din bil, for at kunne levere det allerbedste resultat. Vi giver bilen en grundig bilvask, bilrengøring og støvsugning i det interval, du ønsker. Vi bruger kun de bedste og mest miljøvenlige produkter, som er miljøgodkendte.

Det første vi gør ved din bil, er at vaske den grundigt i hånden. Vi kommer rundt i alle kanter og samlinger. Vi rengør og højtryksrenser fælgende og frisker dækkende op. Alle ruder pudses omhyggeligt både udvendigt og indvendigt. Til slut giver vi kabinen en tur, hvor vi støvsuger grundigt og kommer ind i alle hjørner og sprækker. Måtterne tages ud og støvsuges, og bagagerummet får også en tur. Herudover tørrer vi dørfalse, dørstolper, instrumentbord og midterkonsol af. Vi slutter af med at fylde sprinklervæske på.


Overblik over VIP-abonnement bilrengøring

  • Vi vasker bilen i hånden
  • Vi støvsuger
  • Vi pudser ruderne udvendigt og indvendigt
  • Fælgene højtryksrenses
  • Dækkene friskes op
  • Vi tørrer dørfalse og dørstolper af
  • Instrumentbord og midterkonsol tørres af
  • Måtter tages ud og støvsuges
  • Vi fylder sprinklervæske på

Har du andre ønsker til din bilrengøring kan du altid supplere ovenstående med nogle af vores ekstra services, som du kan læse mere om her.


Kontakt os for nærmere info

Er du interesseret i et Car Concierge VIP-abonnement, eller vil du høre mere om de forskellige fordele, så ring til os på tlf. 8870 8989 og modtag et oplæg på, hvordan et VIP-abonnement kan gøre din hverdag nemmere.

Send forespørgsel på et
VIP-abonnement

{{Message}}
{{VIPContactFormErrorMessages}}
Kontakt
Bil-Renseriet A/S

Dronningens Tværgade 4
1302 københavn K
CVR: 34579415
VI GØR EN TRAVL HVERDAG LETTERE

Hos Bil-Renseriet tilbyder vi førsteklasses bilpleje. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du altid kan have en skinnende ren bil – helt uden besvær for dig. Vores mission er at forenkle en travl hverdag, så du ikke behøver bekymre dig om rengøring af din bil. Det klarer vi, mens din bil holder parkeret i både offentlige, private eller firma-parkeringshuse. Nemt og effektivt og til attraktive priser.